Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση σε βάρος του Στέφανου Χίου
Το οπτικό υλικό εξετάζεται από τις Αρχες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο βίντεο-ντοκούμεντο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Οι εικόνες που δημοσίευσε το Mega καταγράφηκαν από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και εξετάζοντα από τις Αρχές. Σε αυτό φαίνεται ο δράστης μετά την επίθεση να τρέχει προς τον συνεργό του που τον περίμενε πιο πίσω πάνω σε μηχανή.
Το βίντεο είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο γνωστός δημοσιογράφος δέχτηκε την δολοφονική επίθεση.Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου να φτάνει στην είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου σταματά, και ένα άτομο αρχίζει και τρέχει καταπάνω του.
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




