Φωτιά στην Κεφαλονιά: Τρία ανοικτά μέτωπα - Προληπτική εκκένωση οικισμού
Οι τοπικές Αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση του οικισμού «Αγία Ειρήνη» - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Πυροσβεστική εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, σε εξέλιξη βρίσκονται φωτιές σε τρία μέτωπα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις περιοχές Καμπιτσάτα, Αννινάτα και Χελμάτα. Μάλιστα η φωτιά στα Χελμάτα βρίσκεται σε ύφεση.
Σημειώνεται ότι οι τοπικές Αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση του οικισμού «Αγία Ειρήνη». Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο νησί επιχειρούν 102 πυροσβέστες, 21 οχήματα, έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων από Δυτική Ελλάδα και 1η ΕΜΑΚ, καθώς και Κλιμάκιο, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων συνδράμουν και εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
Η μάχη με τις φλόγες αναμένεται να είναι ολονύχτια, ενώ οι δυνάμεις στο νησί ολοένα και ενισχύονται, όπως τονίζουν από την Πυροσβεστική.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



