Κορονοϊός: Ειδικό σχέδιο της ΕΛΑΣ για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες
Από περιπολικά ακούγεται ηχογραφημένο μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ προς τους πολίτες, σε ελληνικά, αγγλικά και αραβικά, για την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζονται οι δράσεις της ΕΛ.ΑΣ για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες και σε διάφορους άλλους ανοιχτούς χώρους, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.
Σύμφωνα με το Open Tv, αστυνομικοί πηγαίνουν και απόψε σε σημεία που συγκεντρώνουν κόσμο, ειδικά Παρασκευή και Σάββατο, όπως το Σύνταγμα, η Ομόνοια, το Μοναστηράκι, ο Άγιος Παντελεήμονας και η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και συστήνουν στους πολίτες να αποφεύγουν τον συνωστισμό.
Μάλιστα, από περιπολικά ακούγεται ηχογραφημένο μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ προς τους πολίτες, σε ελληνικά, αγγλικά και αραβικά, για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο οποίο τονίζεται ότι δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε εξωτερικούς χώρους, ενώ το πρόστιμο για παράβαση είναι 150 ευρώ. Ακόμη, αναφέρεται πως "όλοι πρέπει να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία".
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



