Ηλιούπολη: Νεκρός 30χρονος από πυροβολισμούς - Του έστησαν καρτέρι θανάτου
Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες από την περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από πυροβολισμούς στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες, που κινούνταν με τα πόδια, πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 30χρονο, που περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών. Ο 30χρονος βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου. H Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για τις σχέσεις του με τη νύχτα, στο νότια προάστια.
Στο σημείο έχουν βρεθεί επτά κάλυκες από πυροβόλο όπλο και τώρα οι Αρχές θα αναζητούν όποιο στοιχείο μπορεί να αξιοποιηθεί από την περιοχή, δηλαδή υλικό από κάμερες ασφαλείας και αν τυχόν υπάρχουν και μαρτυρίες κατοίκων που είτε είδαν είτε άκουσαν τους πυροβολισμούς.
Μπλόκο στην ακροδεξιά Λεπέν: Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση - Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική η κακοκαιρία
Αναζητούνται γιατροί για τα νησιά λίγες ημέρες πριν το Πάσχα – Οι αμοιβές και οι αρνήσεις
Η συμμαχία Ελλάδα-Ισραήλ εξοργίζει την Άγκυρα - Έντονες αντιδράσεις στον τουρκικό Τύπο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr