Θεοφάνεια: Διακριτική η αστυνομική παρουσία - Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.
H Αστυνομία θα παρέμβει σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καταγγελία πως δεν τηρούνται τα μέτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήπια μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. αύριο, την ημέρα των Θεοφανείων. Το επιχειρησιακό σχέδιο προβλέπει περιπολίες σε εκκλησίες – και όχι σταθερά μπλόκα – και παρέμβαση όπου αυτό καταστεί αναγκαίο, σε περίπτωση δηλαδή που παρατηρηθεί συνωστισμός σε κάποια εκκλησία.
Από τα περιπολικά θα ακούγονται ηχητικά μηνύματα για την αποφυγή συνωστισμού των πιστών. Ακόμα, η Αστυνομία θα παρέμβει σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καταγγελία πως δεν τηρούνται τα μέτρα. Δεδομένο είναι πως η κατάσταση αύριο είναι δυναμική και θα γίνεται προσαρμογή των σχεδιασμών της ΕΛ.ΑΣ. αν παραστεί ανάγκη.
Σε κάθε περίπτωση, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στόχος είναι να μην υπάρξει αντιπαράθεση με τους πιστούς και για αυτό η αστυνομική παρουσία θα είναι διακριτική, χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στη τήρηση των μέτρων.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



