Κακοκαιρία Λέανδρος: Δικαίωση Μαρουσάκη - Μιλούσε για χιονιά όταν είχε 28 βαθμούς Κελσίου
Το τρίτο χτύπημα του «Λέανδρου» - Χιόνια και ισχυροί άνεμοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία Λέανδρος συνεχίζει να πλήττει τη χώρα και να δημιουργεί προβλήματα, με τα φαινόμενα να περιορίζονται από αργά τη νύχτα στα νοτιοανατολικά τμήματα της χώρας και να εξασθενoύν από την Τρίτη 19/1. Οπως προέβλεψε προ ημερών ο μετεωρολόγος του Open TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης η χώρα δέχτηκε τη σφοδρή επίθεση της κακοκαιρίας και το 60%-70% της επικράτειας ντύθηκε στα λευκά ακόμη και δίπλα στη θάλασσα στο Αιγαίο και την ανατολική Πελοπόννησο ενώ ταυτόχρονα στη βόρεια Ελλάδα ο υδράργυρος κατρακύλησε κοντά στους -18 βαθμούς Κελσίου.
Οπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στο facebook: «Σε κλοιό χιονιά πλέον και η κεντρική - ανατολική Πελοπόννησος ενώ και η Αττική αρχίζει να δέχεται τα πρώτα κύματα του νέου χιονοκύματος από τα ανατολικά και βόρεια. Το 60% - 70% της χώρας μας ντύθηκε στα λευκά με το χιόνι να στρώνεται ακόμη και δίπλα στη θάλασσα στο Αιγαίο και την ανατολική Πελοπόννησο ενώ ταυτόχρονα στη βόρεια Ελλάδα ο υδράργυρος κατρακύλησε κοντά στους -18 βαθμούς Κελσίου! Μία κακοκαιρία η οποία προβλέφθηκε από τον τηλεοπτικό μας σταθμό OPEN - Το Ανοιχτό Κανάλι πολλές ημέρες πριν όταν στη χώρα μας ο υδράργυρος έφτανε τους 28 βαθμούς Κελσίου!»
Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




