Εύβοια: Τραγικός θάνατος 71χρονου από πτώση δέντρου
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου στην Εύβοια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας 71 ετών στις Κεχριές στην Εύβοια όταν τον καταπλάκωσε πεύκο, που πιθανότατα πήγε να κόψει στο δάσος κοντά στο χωριό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, συγγενείς του 71χρονου επικοινώνησαν στις 17.00 με το κέντρο επιχειρήσεων και ενημέρωσαν ότι ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί για το δάσος, για να κόψει, όπως είχε πει στην σύζυγο του, ένα πεύκο που το είχε σπάσει το χιόνι, αλλά δεν είχε επιστρέψει.
Διαβάστε επίσης: Μαλακάσα: Ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που δεν άργησε να εντοπίσει τον 71χρονο, ο οποίος ήταν καταπλακωμένος. Σε κοντινή απόσταση ήταν ένα αλυσοπρίονο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το αστυνομικό τμήμα Λίμνης.
Διαβάστε επίσης: Γρεβενά: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ξυλοκόπησε τον αντιδήμαρχο
ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




