Ηράκλειο: Κατέληξε ο 2χρονος που είχε πέσει σε βαρέλι
Εφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Ζαχαρίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 2χρονου, που κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή ύστερα από τρεις ώρες χωρίς σφυγμό, αλλά τελικά δεν άντεξε και κατέληξε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο μικρός Ζαχαρίας, το 2χρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε βαρέλι στο Ηράκλειο, ήταν κλινικά νεκρό, μέχρι που έγινε το «θαύμα» κι επανήλθε ύστερα από ώρες ανάνηψης.
Διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ, διασωληνώθηκε, ωστόσο, ο οργανισμός του δεν ανταπεξήλθε πλήρως και στη μία περίπου τα ξημερώματα ο μικρός έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλη την Ελλάδα που παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη της υγείας του.
Διαβάστε ακόμη
Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



