Φυλακές Δομοκού: Βαρυποινίτης ξυλοκόπησε άγρια τον Γιάννη Δημητράκη
Ο Γιάννης Δημητράκης εκτίει την ποινή του για τη ληστεία στη χρηματαποστολή του ΑΧΕΠΑ τον Ιούνιο του 2019.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια σοβαρή συμπλοκή σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας στις φυλακές Δομοκού. Σύμφωνα με το lamianow.gr ένας 39χρονος βαρυποινίτης Αλβανός κρατούμενος τραυμάτισε σοβαρά τον γνωστό αναρχικό Γιάννη Δημητράκη. Ο 43χρονος διακομίστηκε με τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.
Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης όταν ο Αλβανός κρατούμενος ο οποίος είναι έγκλειστος για ανθρωποκτονία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Λαμίας. Όσον αφορά τον Γιάννη Δημητράκη αναμένεται να μεταφερθεί στο κελί του 1ου ορόφου στο Νοσοκομείο Λαμίας το οποίο χρησιμοποιείται για τέτοιους είδους περιστατικά.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της συμπλοκής. Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Δημητράκης εκτίει την ποινή του για τη ληστεία στη χρηματαποστολή του ΑΧΕΠΑ τον Ιούνιο του 2019.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 35-39 ετών και με τα τέσσερα εμβόλια
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




