Λευτέρης Λαζάρου: Ο ελληνισμός του Πόντου είναι αξιοθαύμαστος
Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου όχι μόνο ως μάγειρας, αλλά και ως άνθρωπος, είπε στην Αγαθή Χατζή
Για τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου η κουζίνα είναι ο φυσικός του χώρος και η μαγειρική τρόπος να εκφράζεται. Για να κατανοήσετε τι σημαίνει το φαγητό για τον σπουδαίο Έλληνα σεφ μπορείτε εκτός από το να γευτείτε τα πιάτα του, απλά να τον ακούσετε να μιλάει για τις συνταγές του. Αυτό ακριβώς συνέβη στη δική μου περίπτωση.
Διαβάστε περισσότερα στο PontosNews
Διαβάστε ακόμη
Θρήνος και αγωνία στα συντρίμμια στη Μιανμάρ: Μάχη με τον χρόνο για τους εγκλωβισμένους - Ισοπεδώθηκαν ολόκληρες γειτονιές
Στο Ισραήλ σήμερα ο Μητσοτάκης: Ποια θέματα θα συζητηθούν
Τα τμήματα με χαμηλά μόρια αλλά καλές προοπτικές στην αγορά εργασίας στις φετινές Πανελλαδικές
Η παραπομπή Μπατζελή και το φάντασμα της εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr