Φωτιά Εύβοια – Αντιδήμαρχος Μαντουδίου: Έγιναν στάχτη 1.000 σπίτια
Από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι ζητούσαν περισσότερα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, αλλά δεν εισακούονταν, λέει ο αντιδήμαρχος της περιοχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις συνέπειες της καταστροφικής φωτιάς στην Εύβοια, η οποία κατακαίει ακόμη ό,τι έχει βρει στο πέρασμά της, έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Σταμούλος. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, «στον Δήμο Μαντουδίου έχουν καεί 450.000 στρέμματα», από τα συνολικά 550.000 στρέμματα στα οποία εκτείνεται ο Δήμος. Σε ότι αφορά τις καταστροφές σε σπίτια είπε ότι «στον Δήμο Μαντουδίου, η φωτιά μπήκε μέσα σε όλους τους οικισμούς, εκτός από το Μαντούδι και το Προκόπι. Τα καμένα σπίτια είναι 1.000 μόνο στον Δήμο μας».
Επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή ζητούσαν περισσότερα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, αλλά δεν εισακούονταν, καθώς ήταν «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Ο κ. Σταμούλος είπε ότι αυτό που επείγει τώρα είναι η αποκατάσταση και η στήριξη των πολιτών από το Κράτος λέγοντας ότι οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν και πώς να ζήσουν, αλλά και ότι «έρχονται πλημμύρες μετά από λίγους μήνες».
Φωτιά Εύβοια: Ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις - Πού εντοπίζονται τα προβλήματα
Φωτιά: Κάηκαν 460.000 στρέμματα στην Εύβοια – Δορυφορικές εικόνες
Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έρχονται ξανά 40αρια – Πού υπάρχει πιθανότητα βροχής
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



