Σεισμός στην Κρήτη: Να μην μπουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους έστω κι αν έχουν μικρές ρωγμές
Ο διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς, ζήτησε ακόμα από όλους να είναι σε ετοιμότητα για τουλάχιστον 48 ώρες στην περιοχή, καθώς θα υπάρχουν ισχυροί μετασεισμοί.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να μην μπουν στα σπίτια τους, αν τα κτίρια έχουν έστω και μικρές ρωγμές, κάλεσε τους κατοίκους σε Καστέλι και ενδεχομένως στο Ηράκλειο ο διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς, μιλώντας λόγο στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ο ίδιος, παράλληλα, έκανε λόγο και για ζημιές σε παλαιά κτίρια και κατοικίες από τον ισχυρό που σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι, περίπου 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου .
Ο ίδιος ζήτησε ακόμα από όλους να είναι σε ετοιμότητα για τουλάχιστον 48 ώρες στην περιοχή, καθώς θα υπάρχουν ισχυροί μετασεισμοί.
«Κατά την άποψή μου ήταν ο κύριος σεισμός, καθώς αυτή η περιοχή είχε ταλαιπωρηθεί από τον Απρίλιο με εκατοντάδες μικρούς σεισμούς εντάσεως από 3 έως 4,7 Ρίχτερ», ανέφερε ο κ. Γκανάς.
Συναγερμός στο Καστελόριζο: Περίεργες κινήσεις Τούρκων - Δύο συλλήψεις
Mega deal 5 δισ. με Γαλλία: 3 φρεγάτες Belharra, 3 κορβέτες Gowind - Ιστορική αμυντική συμφωνία
Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



