Κορονοϊός – Βασίλης Μοϊντίνης: O bodybuilder που έχασε 42 κιλά μετά από 2 μήνες στην ΜΕΘ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αθλητής του bodybuilding, Βασίλης Μοϊντίνης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του από τη στιγμή που προσβλήθηκε ο οργανισμός του από κορονοϊό. Μετά από περίπου δύο μήνες στην ΜΕΘ, όπως είπε, έχασε 42 κιλά και έχει ακόμα προβλήματα στην κίνηση και την αναπνοή.
«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε ο αθλητής του bodybuilding Βασίλης Μοϊντίνης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (7/11) στον ΑΝΤ1.
Έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στην ΜΕΘ και, όπως είπε, έχασε 42 κιλά και σήμερα ζυγίζει μόλις 62, Ωστόσο, αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, όπως εξομολογήθηκε, «έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνηση μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορονοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου».
Ο Βασίλης Μοϊντίνης σημείωσε πως «δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο».
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



