Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος με υποκείμενα νοσήματα – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέθανε 22χρονος που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος, δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα.
Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος με υποκείμενα νοσήματα - Νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη
Σύμφωνα με το thestival.gr, νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα με παροχή οξυγόνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε χθες, Τετάρτη από επιπλοκές της νοσου.
Στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» η πίεση παραμένει, καθώς είναι πλήρεις και οι 18 κλίνες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ3, τρεις διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.
Σημειώνεται ότι ασθενής με κορονοϊό που ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Αθήνα πέθανε κατά τη διάρκεια της εφημερίας, χωρίς να προλάβει να μπει στην εντατική.
Τα… μηνύματα Μητσοτάκη με τον ανασχηματισμό και οι υπουργοί των δύσκολων αποστολών
Το στίγμα της επόμενης ημέρας στην Υγεία μετά τον ανασχηματισμό - Οι γρήγορες αλλαγές
Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, στα Ωνάσεια στα Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία και στα Πειραματικά Σχολεία
Ναύπλιο: Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία από ενδεχόμενο πώλησης του Μπούρτζι από το Υπερταμείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr