Θεσσαλονίκη: Πεζός παρασύρθηκε από τρένο - Σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο ένας άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε όντας πεζός από εμπορική αμαξοστοιχία στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Το ατύχημα συνέβη στις 19.40 στο ύψος του Δενδροποτάμου με το τρένο τριών βαγονιών που εκτελούσε το δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Αθήνα να παρασέρνει τον άτυχο άνδρα. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον τραυματία σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο.
Το τρένο ακινητοποιήθηκε προσωρινά, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι να αποχωρήσει το ασθενοφόρο.
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



