Εκτροχιάστηκε τρένο στα Καλάβρυτα: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Τα αίτια του ατυχήματος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στα Καλάβρυτα το πρωί της Κυριακής. Κανείς από τους επιβαίνοντες, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν έχει τραυματιστεί και τεχνικοί της εταιρείας έσπευσαν στο σημείο για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Ο εκτροχιασμός του τρένου έγινε - σύμφωνα με τo kalavrytanews.com - μετά από πτώση βράχου λίγο πριν τον Οδοντωτό, ανάμεσα σε Ζαχλωρό και Καλάβρυτα. Όλοι οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1330 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι καλά και κανείς τους δεν έχει τραυματιστεί ενώ μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στα Καλάβρυτα. Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.
Διαβάστε ακόμη
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



