Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες - Μπλόκο στον κόμβο Πλατυκάμπου
Οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι απορρίπτουν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/90605f09-9608-4a69-ac50-518eeff2a630.jpg)
Κλιμάκωση με αποκλεισμό του κόμβου Πλατυκάμπου, όπου αυτό το διάστημα διοχετεύεται από την αστυνομία η κίνηση των οχημάτων λόγω του μπλόκου της Νίκαιας, αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου για αύριο μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν.
Αναφορικά με το ζήτημα του διαλόγου με την κυβέρνηση για τα αιτήματα τους, οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι απορρίπτουν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη για συνάντηση την Τετάρτη και επιμένουν να γίνει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ή τον πρωθυπουργό.
Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοίνωσαν πως την Πέμπτη (7/2) έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την επιτροπή ανταγωνισμού όπου θα συζητηθεί η καταγγελία των αγροτών για ύπαρξη καρτέλ στο βαμβάκι.
Τέμπη: Αποκαλύψεις, νέα βίντεο και συνέντευξη Μητσοτάκη έφεραν σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση
Τουρκία: Κλείνουν (;) τα ιδιωτικά σχολεία λόγω διδάκτρων
Σοβαρά επεισόδια έξω απ' το ΟΑΚΑ - Ένας τραυματίας από μαχαίρι και 25 προσαγωγές
ΣΕΦ: Σαν σήμερα ο Ανδρέας Παπανδρέου εγκαινιάζει το μεγαλύτερο... παγοδρόμιο της Ευρώπης - Τα ρεκόρ και ο σεισμός που πλήγωσε τη στέγη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr