Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να εχουμε την ελπίδα» - Η νέα ανάρτηση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα νέο στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Η γυναίκα που έβγαλε τη μάσκα και καθήλωσε το κοινό με το θάρρος και την ειλικρίνειά της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» έστειλε ένα ακόμα μήνυμα δύναμης στο κοινό της, μέσω των social media και υπενθύμισε πως σήμερα η συνέντευξή της θα προβληθεί σε επανάληψη στον Alpha.
Αν και η φωτογραφία, που ανάρτησε τη δείχνει σε μία ενδεχομένως δύσκολη στιγμή, στη λεζάντα της δημοσίευσής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τονίζει τη σημασία της «ελπίδας» στη ζωή ενός ανθρώπου.
Όπως εξηγεί, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, μόνο με την ελπίδα κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο και τη στεναχώρια.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Συνοδοιπόρο στη ζωη πρέπει να εχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως "Η συνωμοσία του καλού κανει θαύματα". Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής "Πρωταγωνιστές"».
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




