Ελένη Τοπαλούδη: 20 Μαΐου η απόφαση του δικαστηρίου - Αποποιούνται ευθυνών οι κατηγορούμενοι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα εκδοθεί τελικά η ετυμηγορία των δικαστών και ενόρκων του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη. Μόλις οι δικηγόροι ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους, η πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τους κατηγορουμένους εάν θέλουν να συμπληρώσουν κάτι.
Ο Ροδίτης κατηγορούμενος είπε: «Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω», με την πρόεδρο να σχολιάζει «αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;»
Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής είπε: «Δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγγνώμη. Αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτόβουλοι, να αγαπάνε την οικογένειά τους και να μην ακούν τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».
Στο πρωτόδικο δικαστήριο, οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κι επιπλέον 15 κάθειρξη για τον ομαδικό βιασμό της νεαρής φοιτήτριας.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



