Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη της Χρυσής Αυγής: Ποιοι κατηγορούμενοι είναι παρόντες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας άρχισε η δίκη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Μόνο 7 από τους 26 κρατουμένους παρόντες
Η αυλαία του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου άνοιξε με παρόντες τους Χρήστο Παππά, Ιωάννη Λαγό, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Αντώνη Γρέγο. Μεταξύ των καταδικασθέντων που δεν έχουν προσέλθει αν και κρατούμενοι είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Απών και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.
Μάγδα Φύσσα: «θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα»
Στις 9 το πρωί μπήκε στη δικαστική αίθουσα η Μάγδα Φύσσα. Προσερχόμενη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα όπως πρωτόδικα. Καταδίκη». Παρούσα είναι και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη, αλλά και ο αδελφός του Ζακ Κωστόπουλου.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί το δικαστήριο ανέβηκε στην έδρα, ωστόσο διέκοψε μετά από λίγο, λόγω της απουσίας πολλών συνηγόρων οι οποίοι δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το δικαστικό Μέγαρο εξαιτίας των διαδηλώσεων.
Στενός συνεργάτης του πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκαλύπτει πως αντιμετώπισε τις δυσκολότερες στιγμές που βίωσε
Η Κάμαλα Χάρις τιμήθηκε με το βραβείο «Chairman's Award» στα NAACP Image Awards
Γεραπετρίτης από ΟΗΕ: Η Ουκρανία δεν είναι περιφερειακό ζήτημα - Συνολική και βιώσιμη επίλυση, μέσω διπλωματίας, χωρίς αποκλεισμούς
Επέλεξε την Εθνική Ελλάδας ο ταλαντούχος Κώστας Καρέτσας: «Αυτή η επιλογή έρχεται μέσα από την καρδιά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr