Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Γιατί απαγόρευσαν τα επισκεπτήρια στους ασθενείς
Επισκεπτήρια μόνο στην ΜΕΘ και μόνο ένα άτομο για πέντε λεπτά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Open TV μίλησαν οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση να απαγορεύσει τα επισκεπτήρια στο νοσηλευτικό ίδρυμα, λόγω της έξαρσης του ιού της γρίπης.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Ωρα Ελλάδας 5:30» ο Γιώργος Φλούδας, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η παραπάνω απόφαση, που χαιρετίστηκε από την τοπική κοινωνία, αλλά κι από τους φορείς της Υγείας.
Ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Ευάγγελος Καρβούνης, τόνισε ότι εν αντιθέσει με άλλα νοσοκομεία, το νοσηλευτικό προσωπικό, είναι πλήρως εμβολιασμένο, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που είχαν δώσει στη δημοσιότητα αρμόδιοι φορείς, μόλις δύο στους 10 νοσηλευτές είχαν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.
Πρόσθεσε δε, πως η οδηγία έχει ισχύ για έναν ακόμη μήνα, ενώ εξαιρείται μόνο η ΜΕΘ στην οποία μπορεί να επισκέπτεται τους ασθενείς ένας συνοδός και μόνο για πέντε λεπτά.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



