Αστυνομική επιχείρηση σε Ασπρόπυργο και Μενίδι με συμμετοχή ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ: 6 συλλήψεις και 15 προσαγωγές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της ΕΚΑΜ καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:
- πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε -8- οικίες,
- προσήχθησαν -15- άτομα και
- συνελήφθησαν -6- άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.
Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.
Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς από τα αγροτικά μπλόκα και τις εκτροπές της ΕΛΑΣ - Ποιες λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία
Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
«Νεκροταφεία δορυφόρων»: Πώς η Σελήνη οδεύει να γίνει μια μεγάλη χωματερή διαστημικών απορριμμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



