Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν για επεισόδια 9 οπαδοί του Άρη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε φυλάκιση πέντε έως εννέα μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκαν εννέα οπαδοί του Άρη για επεισόδια που προκλήθηκαν, τον Νοέμβριο του 2019, πριν από τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με το Περιστέρι, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διατάραξη κοινής ειρήνης και -κατά περίπτωση- για κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων. Αντίθετα, το δικαστήριο τους αθώωσε από τις κατηγορίες που συνδέονται με παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικών.
Οι κατηγορούμενοι, που στις απολογίες του αρνήθηκαν τις κατηγορίες, είχαν ταυτοποιηθεί από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης της ΕΛΑΣ με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας πέριξ του κλειστού γυμναστηρίου.
Κατά της απόφασης άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
- Σε εξέλιξη οι εργασίες στους βασιλικούς τάφους - Στο Τατόι από το πρωί η οικογένειά του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ
- Τέλος εποχής στο ΚΚΕ: Η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές
- Ξυλόκαστρο: Τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η δημοτική υπάλληλος που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας ήταν ανασφάλιστη
- Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Η δικαστική διαμάχη για το Μον Ρεπό - «Σάρωσαν το σπίτι και φόρτωσαν τα πάντα σε κοντέινερ»
- «Καίει» η ακρίβεια: Ποια τρόφιμα είχαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις τον Δεκέμβρη
Συγκλονιστικές εικόνες καταστροφής και απόγνωση σε Μιανμάρ και Ταΐλάνδη - Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς
Σοκαριστικός διάλογος αμέσως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: «Δεν θα έστελνα ποτέ τρένο πάνω σε τρένο»
Κυβερνοεπίθεση στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο - Διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 813GB στο dark web
Ατύχημα για τη Μαρίνα Σάττι: Έπαθε διάστρεμμα και κάταγμα - Ακυρώνει την περιοδεία της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr