Απεργία: Κάλεσμα ΓΣΕΕ για μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η ΓΣΕΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την προσεχή Δευτέρα 1η Μάη σ όλη τη χώρα στα πλαίσια της απεργίας.
Στην Αθήνα η Συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η 1η Μάη εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.
«Η Πρωτομαγιά του 2023 συνεχίζει να βρίσκει τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με την ακρίβεια, την ανεργία, την κοινωνική φτώχεια, τον περιορισμό εργασιακών δικαιωμάτων, την επισφάλεια και την ανασφάλεια στους χώρους εργασίας. Γι αυτό το λόγο αγωνιζόμαστε για ένα παρόν και ένα μέλλον χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες. Αυτή την ιστορική μέρα, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, Οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Επιβάλλεται όλοι να δώσουμε αγωνιστικό, απεργιακό παρόν στο κάλεσμα των συνδικάτων τη Δευτέρα 1η Μάη», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ.
- Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας ζητά ανοχή, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» - «Θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση μετά την κάλπη ή θα καταλήξουμε σε κυβερνητικό αλαλούμ;»
- Βίντεο-ντοκουμέντο φέρνει στο «φως» το ethnos.gr: Καρέ - καρέ η άγρια οπαδική επίθεση στον Κολωνό, με 2 τραυματίες
- Επικοινωνία Ερντογάν-Πούτιν εν μέσω φημών για την υγεία του Τούρκου προέδρου - Στη δημοσιότητα φωτογραφία
- Σοβαρή καταγγελία 16χρονης στο Μεσολόγγι: «Δείχνει» 21χρονο για αρπαγή και βιασμό κατ' εξακολούθηση
- Τρόμος στη Μαδρίτη: Αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε πεζούς – 2 νεκροί και τραυματίες
- Goldman Sachs: Βλέπει νέο ράλι για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών - Οι τιμές-στόχοι
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



