Συνελήφθη 71χρονος πορτοφολάς – Έκλεβε τουρίστες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου χθες στο Πειραιά, ένας 71χρονος αλλοδαπός, για διακεκριμένες κλοπές κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση και πλαστογραφία πιστοποιητικών. Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Κυριακής ο κατηγορούμενος αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από την τσάντα γυναίκας στο χώρο του αεροδρομίου - και διέφυγε. Από έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετά την κλοπή, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό την περιοχή του Πειραιά, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 4 περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιών από άτομα στο χώρο του αεροδρομίου.
Σημειώνεται ότι ο 71χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.
«Βόμβα» NYT: Βαθύτερη απ' όσο γνωρίζαμε η εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο της Ουκρανίας - Σχεδίαζαν μαζί με το Κίεβο στρατιωτικές επιχειρήσεις
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ για τις επόμενες ώρες - Οι περιοχές στο επίκεντρο
«Χρυσάφι» τα σπίτια με έξτρα υπνοδωμάτιο: «Μάστιγα» τα ενοίκια για τις οικογένειες - Πού φτάνουν οι τιμές
«Ζαλίζει» ο τιμοκατάλογος στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Ντουμπάι - Τα ποσά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr