Ακίνητοι παρά τον καύσωνα οι εύζωνες στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Τους σκουπίζουν τον ιδρώτα και τους δίνουν νερό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Παρά τον καύσωνα στην Αθήνα που έχει φέρει θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στέκονται ακλόνητοι στις θέσεις τους στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.
Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον αξιωματικό υπηρεσίας της Προεδρικής Φρουράς να πλησιάζει τους στρατιώτες, να τους παρέχει παγωμένο νερό και να σκουπίζει τον ιδρώτα από τα πρόσωπά τους.
Αυτό είναι το μοναδικό μέσο ανακούφισης των στρατιωτών μέχρι να τελειώσει η βάρδια τους, η οποία απαιτεί απόλυτη ακινησία. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πολυάριθμοι τουρίστες έφτασαν σήμερα μπροστά από το Κοινοβούλιο για να φωτογραφίσουν τους εύζωνες.
Σημειώνεται ότι λόγω του καύσωνα, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός από τις 12:00 έως τις 17:00, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr