Φωτιά στη Μαγνησία: Πολύ δύσκολη μάχη με τις φλόγες – Απόκοσμες εικόνες από το πύρινο μέτωπο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Δύσκολο το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων που αντιμετωπίζουν τη φωτιά στις Γλαφυρές του Δήμου Βόλου καθώς δεν υπάρχουν ούτε αντιπυρικές ζώνες.
Το χωριό χάνεται πίσω ένα σύννεφο καπνού και σε συνδυασμό με την θερμοκρασία που αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου κάνει την κατάσταση πολύ δύσκολη, με τη φωτιά να μαίνεται εκτός ελέγχου.
Η φωτιά που κατακαίει χαμηλή βλάστηση ξέσπασε στις 4.30 το μεσημέρι και έχουν κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική, πεζοπόρα τμήματα, δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο, σύμφωνα με το gegonotanews.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ακούγονται και εκρήξεις που προέρχονται από άσκαστα βλήματα του πεδίου βολής, ενώ δεν υπάρχουν αντιπυρρικές ζώνες. Ο αέρας έχει “πεσει” και σύμφωνα με μαρτυρίες η φωτιά έχει κατεύθυνση στον οικισμό, ενώ κινητοποιήθηκαν και οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



