Απανθρακωμένος κτηνοτρόφος στην Εύβοια: Βρέθηκε μέσα σε καλύβι - Προσπαθούσε να σώσει τα ζώα του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Αστυνομικοί στη Λάρισα (onlarissa.gr)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/b34ce588-f40a-4d06-8079-3feee0eef78e.jpg)
Μέσα σε καλύβι βρέθηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Κάρυστο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε καθισμένος και φαίνεται πως εγκλωβίστηκε από τις φλόγες στην προσπάθειά του να βγάλει έξω τα ζώα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τον άνδρα εντόπισαν οι συγγενείς του και στην συνέχεια ειδοποίησαν τις αρχές. Η αδερφή του 41χρονου φέρεται να τον έχει αναγνωρίσει, αλλά η τελική ταυτοποίηση θα γίνει με λήψη δείγματος DNA.
Ο 41χρονος έφυγε από το σπίτι του, το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και κατευθύνθηκε προς το μαντρί του, καθώς ανησυχούσε για τα ζώα του, με την οικογένειά του να τον αναζητά και να σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία της περιοχής.
Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr