Σοβαρή καταγγελία για τη Νάξο: «Μπήκε στη θάλασσα εκσκαφικό ιδιώτη και έβγαζε τα βράχια από την παραλία Πλάκα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το «Κίνημα της Πετσέτας» που ξεκίνησε από την Πάρο αλλά εξαπλώνεται και σε άλλα νησιά. Οι σαρωτικοί έλεγχοι για παράνομη κατάληψη παραλιών έχουν ξεκινήσει και έχουν κλείσει τρεις επιχειρήσεις στη μικρή και τη μεγάλη Σάντα της Πάρου.
«Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν», ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.
Η Ελένη Ανδριανοπούλου μέλος της κίνησης «Σώστε τις παραλίες της Νάξου» μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι στη Νάξο υπάρχουν δύο θέματα, το ένα είναι το κοινό φαινόμενο που παρακολουθούμε και σε άλλα νησιά με τις ομπρελοξαπλώστρες να έχουν εξαπλωθεί και να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της παραλίας, στο 80-90%. Το δεύτερο, όπως ανέφερε είναι ότι πληθαίνουν οι κατασκευές ξύλου ή και τσιμέντου, πέργκολες, εξέδρες κλπ. Η κα Ανδριανοπούλου υπογράμμισε ότι δυστυχώς η καταστροφή της παραλίας και η παρεμπόδιση της προσέλευσης στον αιγιαλό παίρνει μεγάλες διαστάσεις με αποκορύφωμα τον εκβραχισμό μέσα από τη θάλασσα.
«Μέσα στη θάλασσα μπήκε εκσκαφικό ιδιώτη και άρχισε να βγάζει τα βράχια από την παραλία της Πλάκας».
Η κα Αδριανοπούλου τόνισε ακόμα ότι οι μαζικές καταγγελίες κατοίκων έγιναν και πέρυσι αλλά φέτος οι κάτοικοι είναι συσπειρωμένοι και οργανωμένοι.
Δολοφονία στην Εύβοια: Πώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν οι δράστες τους αστυνομικούς - Ψάχνουν ακόμη το κίνητρο
Κρήτη: Το χρονικό της δολοφονίας της 36χρονης που ο δράστης δεν γνώριζε καν - Τα πρώτα λόγια του
Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ΑΕΚ
Η μαγεία του Θεάτρου Σκιών μέσα από τα μάτια του γνωστού καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Χατζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr