Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Τρίπολη - Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο, συνεχίζουν τις ρίψεις τα εναέρια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Δευτέρας (7/8), στην περιοχή του Αγίου Βλάση στην Τρίπολη.
Στο σημείο επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 14 οχήματα και έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις και τα εναέρια μέσα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τρία διαφορετικά σημεία με μικρή απόσταση μεταξύ τους.
Παράλληλα, έχει προσαχθεί ένας 29χρονος ως ύποπτος για την πρόκληση της φωτιάς, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Η φωτιά εκδηλώθηκε πίσω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Μισή ώρα αργότερα εκδηλώθηκε δεύτερη εστία φωτιάς, πολύ πιο σοβαρή, στις παρυφές του Μαίναλου, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την πρώτη.
Διαβάστε ακόμη
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr