Συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον - Ποια παραλία επισκέφθηκε και τον ενθουσίασε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Ο Μπόρις Τζόνσον σε παραλία / Φωτογραφία αρχείου (Stefan Rousseau/Pool via AP)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/bde397bc-7ab7-4497-aa6e-8c598c54841e.jpg)
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια.
Ο Μπόρις Τζόνσον το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου επισκέφτηκε ακόμα μια παραλία του δήμου Καρύστου όπου για άλλη μια φορά έμεινε έκπληκτος με τα πεντακάθαρα νερά και το ωραίο φαγητό, όπως ανέφεραν άτομα που συνομίλησαν μαζί του και όπως μεταδίδει το evima.gr.
Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην παραλία Νημποριό στην Εύβοια, όπου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος όταν έφτασε στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Καρύστου, «είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα».
Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο Βρετανός πολιτικός είχε επισκεφθεί το εστιατόριο «Μουριές», όπου δοκίμασε τις γνήσιες τοπικές γεύσεις του νησιού.
Νέες αποκαλύψεις για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ποιος έδωσε την εντολή – Στο φώς η εσωτερική έκθεση της Hellenic Train
«Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ το πήρα φαγωμένο»: Ο συγκλονιστικός διάλογος της Μαρίας Καρυστιανού με την μητέρα του 39χρονου
Κακοκαιρία Coral: Κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονιού - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα
Οι νέες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής στον τουρισμό – Οι λύσεις που προκρίνονται για να μην «δαιμονοποιείται» η «βαριά» βιομηχανία της χώρας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr