Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Πάτρα - Πολλά τηλεφωνήματα για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Πάτρα εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την περιοχή από νωρίς το απόγευμα. Η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα υψηλή σε κεντρικούς δρόμου, όπως την ΄Οθωνος Αμαλίας, τη Αγυιά και την Ακτή Δυμαίων, δυσκολεύοντας τη διέλευση των οχημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η Πυροσβεστική βρίσκεται επί ποδός και ήδη έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα για αντλήσεις νερού και για απεγκλωβισμούς πολιτών.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το meteo.gr τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και βαθμιαία έως αύριο το μεσημέρι και να επεκταθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις πρωινές ώρες αύριο θα επηρεάσουν το Βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια και τα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα.
Διακόπτονται τα δρομολόγια των τρένων
Σε πλήρη διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας προχώρησε η Hellenic Train ύστερα από σχετική εντολή του διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Νωρίτερα η εταιρία λειτουργίας του σιδηροδρόμου είχε ανακοινώσει την κατάργηση δύο δρομολογίων, των 13309 και 14300 (Αγίας Ανδρέας - Ρίο - Αγιος Ανδρέας) εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στην υποδομή από τη σφοδρή καταιγίδα. Ωστόσο, στη συνέχεια δόθηκε εντολή για πλήρη αναστολή του συνόλου των δρομολογίων μέχρι νεωτέρας.
Καθυστερήσεις στην Αθήνα
Στο μεταξύ καθυστερήσεις ανακοίνωσε και στον Προαστιακό της Αθήνας η Hellenic Train λόγω φωτιάς σε όχημα κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ασπροπύργου.
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr