Δέμα με πιστόλι, γεμιστήρα και σφαίρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Είχε προορισμό τις ΗΠΑ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δέμα που περιείχε πιστόλι και είχε ως προορισμό τις ΗΠΑ εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκαλώντας κινητοποίηση στις αρμόδιες Αρχές.
Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας (13/11) υπάλληλος εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας εντόπισε κατά τον έλεγχο X-ray ένα δέμα που είχε προορισμό τις ΗΠΑ και μέσα σε αυτό υπήρχε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και λίγο μετά μέσα στο δέμα βρέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, ένας γεμιστήρας και επτά σφαίρες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το δέμα παραδόθηκε στις 7 Νοεμβρίου σε πρακτορείο των ΕΛΤΑ στην οδό Μητροπόλεως. Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από τις αρμόδιες Aρχές.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




