Συνελήφθη 35χρονος στο Κερατσίνι - Κατηγορείται για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού στο Κερατσίνι που διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα σε υπαίθριες λαϊκές αγορές προχώρησαν αστυνομικοί Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και σε επιχείρηση καθαρισμού αυτοκινήτων που είχε ιδρύσει, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2.587 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 461 συσκευασίες καπνού.
Όπως διαπιστώθηκε στην εν λόγω επιχείρηση απασχολούνταν ως εργαζόμενος 30χρονος αλλοδαπός που στερούνταν έγγραφα νομίμου διαμονής στη χώρα και συνελήφθη για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και κατ' επέκταση κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα του.
Επισημαίνεται ότι ο 35χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



