Περιστέρι: Ανήλικη εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης και τη λήστεψε - «Με πάταγε στον αυχένα και το κεφάλι»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![Eurokinissi](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/135530cc-061c-420e-ae17-1cec1d7f3ff7.jpg)
Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ηλικιωμένη στο Περιστέρι, στα χέρια ανήλικης που εισέβαλε στο σπίτι της και τη λήστεψε. «Με πάταγε πάνω στον αυχένα μου και στο κεφάλι μου», περιγράφει χαρακτηριστικά το θύμα.
Τα χτυπήματα σε όλο το σώμα της γυναίκας μαρτυρούν τη μανία της ανήλικης που της επιτέθηκε και τη λήστεψε: «Με πέταξε κάτω, ήταν 16 με 17 ετών αυτή και με πάταγε πάνω στον αυχένα μου και στο κεφάλι μου» λέει, μιλώντας στο Star.
Ήταν περίπου 13:30 όταν η ανήλικη εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Περιστέρι. «Βγήκα από το μπάνιο και πίσω από την πόρτα είχε κρυφτεί αυτή. Την είδα ξαφνικά μπροστά μου και έπαθα σοκ. Είχα τα χρυσαφικά μου, είχα τα πάντα, της έλεγα "γιατί το κάνεις αυτό;"», αναφέρει η ηλικιωμένη.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, η ανήλικη τής είναι γνώριμο από τη γειτονιά πρόσωπο. «Με ξέρει, τους είχα βοηθήσει, τους είχα δώσει λεφτά. Τους είχα δώσει τρόφιμα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω εφιάλτες, νομίζω ότι βγαίνει μπροστά μου».
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr