Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος για δολοφονία 34χρονου και απόπειρα δολοφονίας 38χρονου - Χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τη δολοφονία 34χρονου και την απόπειρα δολοφονίας ενός 38χρονου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2022, συνελήφθη 21χρονος, οποίος για το έγκλημα χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο.
Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα περί τα τέλη Οκτωβρίου 2022, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, μεταξύ ομάδας ατόμων και των δύο θυμάτων, ο 21χρονος, αφού προηγουμένως διαπληκτίστηκε με τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, έβαλε σε βάρος τους με κυνηγετικό όπλο. Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου ο 34χρονος κατέληξε σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, από τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 21χρονου. Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια κύριας ανάκρισης και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια του 7ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Χριστούγεννα στους δρόμους θα κάνουν οι αγρότες - Τα «όχι» και τα «ναι» της κυβέρνησης
Ποια θα είναι η γεωπολιτική κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο το 2026 - Γιατί θα είναι απαιτητική χρονιά για την Ελλάδα
Σπάει όλα τα ρεκόρ η ανεργία των πτυχιούχων ΑΕΙ στην Ελλάδα - Ποια η κατάσταση στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ
Η «ζαριά» του Μητσοτάκη με τα μπλόκα και τις παρακάμψεις, τα τηλεφωνήματα του Ρωμανού σε αγροτοσυνδικαλιστές και ο υπουργός που ζει σε πεζόδρομο με άσφαλτο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




