Εξελίξεις: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκανς με περιοριστικούς όρους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αποφυλακίζονται 20 χούλιγκανς από την Κροατία που είχαν συλληφθεί μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των οποίων είχε σκοτωθεί ο Μιχάλης Κατσουρής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι όροι που επιβλήθηκαν στους προφυλακισθέντες, είναι απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγύησης 1.000 ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι το προηγούμενο διάστημα είχαν υποβάλει στους τρεις ανακριτές αιτήσεις αποφυλάκισης και μετά το πέρας των συμπληρωματικών απολογιών τους ανέμεναν την γνωμοδότηση του εισαγγελέα και την απόφαση των ανακριτών, για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημά τους.
Έρχονται κι άλλες αποφυλακίσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, αναμένεται απόφαση και για άλλες αποφυλακίσεις. Σχεδόν το σύνολο των Κροατών χούλιγκαν έχουν υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης.
Οι πρώτοι 20 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχαν μεταχθεί για τις απολογίες τους.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



