Κρήτη: Πήγε για μαλλί και κατέληξε στα δικαστήρια – Μήνυση κομμώτριας σε πελάτισσα λόγω... TikTok
Η πελάτισσα δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα του κομμωτηρίου και επικοινώνησε την εμπειρία της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έπεσε από τα σύννεφα κομμώτρια από την Κρήτη, όταν ανακάλυψε στο TikTok ένα βίντεο με θέμα το κομμωτήριό της, και προτροπή της χρήστριας – πελάτισσας να μην πατήσει κανένας «το πόδι του ούτε απέξω».
Η κομμώτρια, μάλιστα, που ανέλαβε να περιποιηθεί τα μαλλιά της πελάτισσας τις προηγούμενες ημέρες, αποφάσισε να μην αφήσει τον διασυρμό της επιχείρησής της να περάσει έτσι και να λύσει το θέμα στα δικαστήρια.
«Μόνο που δε λιποθύμησε»
Όπως ανέφεραν στο Creta24 φίλοι της κομμώτριας, η ίδια «έπεσε από τα σύννεφα», όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη του βίντεο από φίλους και συγγενείς της. Φιλικό πρόσωπο ανέφερε ότι, «μόνο που δε λιποθύμησε η γυναίκα με το διασυρμό που υπέστη, λόγω των χιλιάδων προβολών του συγκεκριμένου βίντεο. Το βίντεο δεν το είδαν ένα ή δύο άτομα, αλλά χιλιάδες, έτσι για τη φίλη μου ήταν μονόδρομος η υποβολή της μήνυσης».
Από τα μπλόκα τα… κάλαντα των αγροτών - Τι απαντά η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις
Ντόρα Γιαννακοπούλου: Μια ζωή σαν πρόβα νυφικού, γεμάτη έρωτες και βιβλία που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες
Όταν ο Μουσολίνι υποχρεώθηκε να ομολογήσει: «Έχουν υψηλό φρόνημα αυτοί οι Έλληνες»…
Ο Λυκουρέντζος που έστειλε στην ώρα τους τις οφειλές, ο υστερικός Καιρίδης και οι «σοφοί» της Καρυστιανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




