Ξηροί καρποί: Από την παραγωγή στην κατανάλωση (vid)
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος ΜπαλαμούτσοςΣε βιοτεχνία ξηρών καρπών βρέθηκε η Ώρα Ελλάδος του OPEN TV. Στον Πειραιά, όπως μετέδωσε το OPEN TV, βρίσκεται ένα τετραώροφο εργοστάσιο ξηρών καρπών. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς γίνονται οι ξηροί καρποί.
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος Μπαλαμούτσος.
Διαβάστε ακόμη
Γενοκτονία όσα διαδραματίζονται στη Γάζα, με υπογραφή ΟΗΕ - Ολοκληρώθηκε η έκθεση για τις ισραηλινές πρακτικές
Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για το θρίλερ με τα νεκρά βρέφη: Τα πρόσωπα - «κλειδιά» και τι αναμένεται
Η Μεσόγειος σε αμερικανικό κλοιό: Ανησυχία στα τουρκικά ΜΜΕ που βλέπουν «μπροστά, πίσω, δεξιά, αριστερά τις ΗΠΑ»
Αυξήθηκε αιφνιδιαστικά το κόστος του Netflix! Οι νέες τιμές και η διαφορά των πακέτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr