Φρεγάτα «Ύδρα»: Έβαλε με πυροβόλο όπλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με πυροβόλο όπλο εναντίον 2 Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAVs) έβαλε την Τετάρτη 13 Μαρτίου το πρωί η φρεγάτα Ύδρα στον κόλπο του Άντεν, που βρίσκεται στο σημείο στο πλαίσιο της επιχείρησης της EUNAVFOR ASPIDES, παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανόνες Εμπλοκής, τα οποία απομακρύνθηκαν. Η φρεγάτα συνεχίζει κανονικά την αποστολή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Γνωρίζεται ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και πρωινές ώρες στον Κόλπο του Άντεν, η Φρεγάτα ΥΔΡΑ στο πλαίσιο της επιχείρησης της EUNAVFOR ASPIDES, παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο, έβαλε με πυροβόλο εναντίον 2 Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAVs), σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανόνες Εμπλοκής, τα οποία απομακρύνθηκαν. Η Φρεγάτα συνεχίζει κανονικά την αποστολή της».
Μία ανάσα από την Κρήτη έγινε η ουκρανική επίθεση σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κλούβα της αστυνομίας που είχε κλείσει τον δρόμο - Τραυματίστηκε διασώστης
Φρίκη στη Γερμανία: 61χρονος βίαζε τη ναρκωμένη σύζυγό του και στη συνέχεια αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



