Σοκ στις Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός δύο 15χρονων – Έξι συλλήψεις
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος, ένας 17χρονος και δύο 19χρονοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έξι νεαροί συνελήφθησαν στη Νιγρίτα Σερρών, ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστησαν δύο 15χρονοι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε ότι έγινε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, ενώ τα αίτια, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται να ήταν προσωπικές διαφορές.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος, ένας 17χρονος και δύο 19χρονοι. Οι δύο 15χρονοι, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ένας από αυτούς διώκεται για συνέργεια στην πράξη αυτή. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ οι ενήλικες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, ωστόσο, πήραν αναβολή και ήρθη η κράτησή τους.
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία
Άστρο φωτεινό λάμπει γιορτινό | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.10)
Οι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων
Αναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλαντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



