Μεγάλη Παρασκευή: Κατάνυξη στην περιφορά του επιταφίου του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη
Γεμάτοι ήταν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε όλη τη διαδρομή της πομπής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, η πρώτη περιφορά του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου.
«Ω γλυκύ μου έαρ»
Σύμφωνα με το voria.gr με τους πιστούς να ψάλλουν το "Ω γλυκύ μου έαρ" υπό τους ήχους της Μπάντας της Αστυνομίας και της Φιλαρμονικής της Καλαμαριάς, η πένθιμη πομπή κινήθηκε μέσω των οδών Ι. Δραγούμη, Τσιμισκή, Βενιζέλου και για πρώτη φορά συνέχισε μέχρι την Εγνατία αντί να στρίψει στην Ερμού, για να καταλήξει ξανά στην Ι. Δραγούμη μέχρι τον ναό.
Τον επιτάφιο κρατούσαν αξιωματικοί του Ναυτικού, ενώ την πομπή συνόδευαν, όπως κάθε χρόνο, μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Γεμάτοι ήταν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια σε όλη τη διαδρομή της πομπής. Οι έμποροι της περιοχής σταμάτησαν για λίγο τη δουλειά και βγήκαν από τα καταστήματά τους για να προσκυνήσουν, ενώ εντυπωσιασμένοι παρακολούθησαν την πομπή τουρίστες που βρίσκονται στην πόλη.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



