Κτηνωδία στα Ιωάννινα: Άνδρας συνελήφθη γιατί έσερνε σκύλο με αγροτικό
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![σκύλος](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/23b9aa79-12e7-472d-b1f3-9740d7a9e6df.jpg)
Συνελήφθη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή των Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας ότι ο ημεδαπός νωρίτερα έσερνε με αγροτικό όχημα σκύλο, πιθανόν νεκρό, ο οποίος ήταν δεμένος με σκοινί από αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων εντόπισαν τον ημεδαπό να οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα, στην καρότσα του οποίου ανευρέθηκε νεκρός σκύλος.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, το οποίο επιλήφθηκε της προανάκρισης, όπως αναφέρει το epiruspost.gr έγιναν οι δέουσες ενέργειες για την περισυλλογή του ζώου και τη διενέργεια κτηνιατρικής πραγματογνωμοσύνης από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr