Μάχη της Κρήτης: Τα «κόκκινα βέλη» της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας θα σκίσουν αύριο των χανιώτικο ουρανό
Με άκρως φαντασμαγορικό και τιμητικό τρόπο θα ξεκινήσουν οι φετινές εκδηλώσεις για την 83η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με άκρως φαντασμαγορικό και τιμητικό τρόπο ξεκινούν και επίσημα οι φετινές εκδηλώσεις για την 83η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης, σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή Χανίων.
Τον ουρανό των Χανίων θα «σκίσουν» το πρωινό της Τρίτης 21 Μαΐου 2024, τα «Κόκκινα Βέλη» της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Τα «Red Arrows» πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα αεροπορικών επιδείξεων περί της 11:00 το πρωί της Τρίτης, με χαμηλές πτήσεις πάνω από το Ενετικό Λιμάνι Χανίων, τιμώντας την επέτειο.
Η εκδήλωση είναι μία συνδιοργάνωση της Royal Air Force (RAF), του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας -115 Πτέρυγα Μάχης, της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων-Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς από τα αγροτικά μπλόκα και τις εκτροπές της ΕΛΑΣ - Ποιες λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία
Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
«Νεκροταφεία δορυφόρων»: Πώς η Σελήνη οδεύει να γίνει μια μεγάλη χωματερή διαστημικών απορριμμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



