Αλεξανδρούπολη: Καταδικάστηκε ο καθηγητής για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας – Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Όλα είναι σκευωρία», είχε πει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε 22 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, με τη δίκη να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.
Τι κατήγγειλε η μαθήτρια
Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος καθηγητής συνελήφθη στις αρχές Απριλίου. Η 17χρονη μαθήτρια μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και κλειδώθηκε μαζί της, επειδή όπως ανέφερε το παιδί, ο εκπαιδευτικός την κυνηγούσε στην αυλή.
«Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», είπε ο καθηγητής.
Αναφορικά με την 17χρονη μαθήτρια που έκανε την καταγγελία σχολίασε: «Είμαστε με την οικογένειά της για πάνω από 20 χρόνια φίλοι. Δεν έχω στείλει κανένα γραπτό μήνυμα. Στο πλαίσιο του μαθήματος, την βοηθάω γιατί στην Βιολογία είναι λίγο πίσω, έχουμε μια ανταλλαγή σημειώσεων».
Από την πλευρά του, ο καθηγητής έχει υποστηρίξει από την αρχή πως «είναι όλα σκευωρία».
Χριστούγεννα στους δρόμους θα κάνουν οι αγρότες - Τα «όχι» και τα «ναι» της κυβέρνησης
Ποια θα είναι η γεωπολιτική κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο το 2026 - Γιατί θα είναι απαιτητική χρονιά για την Ελλάδα
Σπάει όλα τα ρεκόρ η ανεργία των πτυχιούχων ΑΕΙ στην Ελλάδα - Ποια η κατάσταση στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ
Η «ζαριά» του Μητσοτάκη με τα μπλόκα και τις παρακάμψεις, τα τηλεφωνήματα του Ρωμανού σε αγροτοσυνδικαλιστές και ο υπουργός που ζει σε πεζόδρομο με άσφαλτο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




