Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δέκα μεταναστών και του οδηγού-διακινητή
Σημειώνεται ότι, όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός-διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στον τραυματισμό δέκα μεταναστών που επιχείρησαν χθες το απόγευμα να εισέλθουν παράνομα στη χώρα στοιβαγμένοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και του οδηγού διακινητή, κατέληξε η προσπάθεια του δεύτερου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών Αρχών, ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αρδανίου -Αλεξανδρούπολης στη θέα των αστυνομικών (του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού) ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος επιφέροντας τον τραυματισμό όλων των επιβαινόντων. Οι συνολικά έντεκα τραυματίες διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύονται, χωρίς ωστόσο -βάσει των στοιχείων του ρεπορτάζ- να φέρουν τραύματα απειλητικά για τη ζωή τους.
Σημειώνεται ότι, όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός-διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



