Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας Γεωργιανός που καταζητούταν από την Interpol
Εντοπίστηκε σε εστιατόρια μαζί με παρέα 14 ατόμων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Χειροπέδες σε 51χρονο Γεωργιανό, που καταζητούν από την Interpol πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.
Ο 51χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος εγκληματικής ομάδας που διαπράττει κλοπές, εντοπίστηκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με άλλα 14 άτομα, τα οποία και προσήχθησαν.
Για την ταυτοποίησή του συνέδραμε το Τμήμα Interpol της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, καθώς κατά τον έλεγχο επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο με διαφορετικά στοιχεία.
Η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη για ένα άτομο από την παρέα του Γεωργιανού, καθώς εντοπίστηκε πάνω του πιστόλι με δύο γεμιστήρες με 15 φυσίγγια για το οπαίο δεν είχε άδεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα καθώς και απείθεια, διότι αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί.
Ένας άλλος από τους προσαχθέντες διαπιστώθηκε ότι δεν είχε έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Κατά την εν λόγω διαδικασία, αρνήθηκε να προβεί σε δακτυλοσκόπηση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη για απείθεια.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η παραδοχή Ζελένσκι για τα εδάφη που κατέλαβε η Ρωσία, η ώρα της αλήθειας για την ΕΕ και ο παράγοντας Τραμπ
Έρχονται λευκά Χριστούγεννα; Κρύο, βροχές και χιόνια τις γιορτές - Πρόγνωση μετεωρολόγων
Δολοφονία 36χρονης στο Ηράκλειο: Ερωτήματα για την ολιγωρία των αρχών – Ο δράστης είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τη σύντροφο του
Ξανά Βασίλισσα του κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης! Κατέκτησε το Διηπειρωτικό με 3-0 επί της Πατσούκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr