Family Pride στη Θεσσαλονίκη: Έβαλαν παιδιά να κρατάνε σημαία «ορθοδοξία ή θάνατος»
Με εικόνες Αγίων και ελληνικές σημαίες η πορεία για το Family Pride🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![Family Pride στη Θεσσαλονίκη: Έβαλαν παιδιά να κρατάνε σημαία «ορθοδοξία ή θάνατος» (ΕUROKINISSI)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/871e9c11-455c-4896-8210-7ea86fe4525d.jpg)
Σκηνές βγαλμένες από τον Μεσαίωνα αντίκρισαν στη Θεσσαλονίκη, όσοι είδαν το Family Pride που ολοκληρώθηκε μετά από διαδικτυακό κάλεσμα από την ομάδας «Ελληνίδες μάνες».
Με εικόνες Αγίων και ελληνικές σημαίες η πορεία
Το Family Pride στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα μπροστά στον Λευκό Πύργο με δεκάδες άτομα με μπαλόνια, σημαίες, εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου και πλακάτ με συνθήματα υπέρ της θρησκείας και της οικογένειας και κατά του πολιτικού γάμου των ομόφυλων. Μάλιστα, παιδάκια διακρίνονται σε φωτογραφίες να κρατάν την ελληνική σημαία στην οποία αναγράφεται «ορθοδοξία ή θάνατος»!
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του συγκεκριμένου Pride ήταν η ανάλυση του δημογραφικού προβλήματος, όπως επίσης και το να σταλούν μηνύματα στους νέους για τη σημασία της παραδοσιακής οικογένειας.
Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr