Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Στον εισαγγελέα οι 74 συλληφθέντες οπαδοί
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (orangepress.gr)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/62944891-3ec6-4e7f-a69c-c3f5792c49e3.jpg)
Στον αρμόδιο εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν οι 74 συλληφθέντες που κατηγορούνται για τα αιματηρά επεισόδια το Σάββατο (13/7), έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Οι κατηγορούμενοι, νωρίτερα, βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ και από εκεί, κατά τις 14.30, επιβιβάστηκαν, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, σε πούλμαν, με τα οποία και μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια. Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Συγκεκριμένα η δικογραφία περιλαμβάνει κατηγορίες, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπλα, βεγγαλικά, ναρκωτικά για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα σε ομάδες οπαδών του Παναθηναϊκού, για λόγους που διερευνώνται.
Δείτε βίντεο από το orangepress.gr:
«Ο θάνατος πολλών διασωθέντων οφείλεται σε εύφλεκτα καύσιμα υλικά»: Τι αναφέρει η συμπληρωματική έκθεση Κοκοτσάκη για τα Τέμπη
Έγκλημα στο Δαφνί: Συνελήφθη ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε την 44χρονη
Σκληρή επίθεση Τραμπ σε Ζελένσκι: «Είναι δικτάτορας, σε λίγο δεν θα έχει χώρα»
Συνεχίζεται το... πάρτι αυθαιρεσίας στη Μύκονο - Τι έδειξαν οι πρώτες αυτοψίες των κλιμακίων ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr