Φωτιά στην Εύβοια – Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε: Μας κύκλωσε η πυρκαγιά, πήγα να καώ
«Κατεβαίνοντας για να κάνουμε την κατάσβεση οι άνεμοι ήταν πολύ δυνατοί, μας κύκλωσε η φωτιά πολύ γρήγορα, βάλαμε όπισθεν στο αυτοκίνητο και προσπαθήσαμε να μη μας κυκλώσει, εν τέλει μας κύκλωσε και εγώ πήγα να καώ»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη νότια Εύβοια το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο ίδιος, εξιστόρησε την περιπέτειά του και συγκλονίζει περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε.
«Κατεβαίνοντας για να κάνουμε την κατάσβεση οι άνεμοι ήταν πολύ δυνατοί, μας κύκλωσε η φωτιά πολύ γρήγορα, βάλαμε όπισθεν στο αυτοκίνητο και προσπαθήσαμε να μη μας κυκλώσει, εν τέλει μας κύκλωσε και εγώ πήγα να καώ», δήλωσε αρχικά ο μιλώντας στο STAR.
«Έτρεξα γύρω στα 800 μέτρα, με προσπέρναγε η φωτιά, προσπέρναγε το αμάξι, προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε και εγώ και ο συνάδελφος, καταφέραμε να είμαστε εδώ με τις οικογένειες μας πάλι, να έχουμε αγκαλιά τα παιδιά μας», είπε εμφανώς συγκινημένος ο εποχικός πυροσβέστης που μπήκε μέσα στη φωτιά προσπαθώντας να τη σβήσει.
Ο εποχικός πυροσβέστης κάηκε σε χέρι και μάγουλο με την ένταση της φλόγας να είναι τέτοια που πέρασε μέσα από τον ειδικό εξοπλισμό. «Φορούσα τον εξοπλισμό μου και έχει περάσει η φωτιά και με έχει κάψει από τον εξοπλισμό».
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



